v18 lr 19?

Var på Ul igår. de såg bra ut och vi ska få en flicka ;D De är det som man trott eftersom man haft så förbannat ont i magen helatiden.. jobbigt å ha de oxå! För så fort man gör nå så får ja jätte ont i magen och får lite sammandragningar :/ Men ingen vet va de är så då får man gå såhär.. Det syntes ju jätte väl allting tyckte ja:)
Det syntes bättre än förra gången när man kolla på Wille å då sa dom att de syntes ovanligt bra, har en bild på henne som man ser hennes hand sticka upp, ska fixa in bild på de snart:) Sen ser man näsan på ett oxå! :)
Om två veckor ska jag tillbaka igen på UL för å kolla så hon växer som hon ska.. eftersom jag var på VUL i vecka 6 och dom fick 24e April som den beräknande dagen, men igår fick dom 30onde April, hon ville se så hon inte växer för lite lr ifall dom har tagit fel på dagarna.
Det är ju såååå mysigt när man känner sparkar:) Kände även utan på magen idag, så ikväll får älskling känna om hon vill sparka just då ;)

Efter vi hade varit på UL så åkte vi till Sandviken å kika på bandy :P Har ju en man som är lite smått galen i bandy :P (Men håller på FEL lag) Men skönt när man  fick sitta iaf :)

Fy fan hur vägarna var igår, blåste, snöa å var halt!! :( Usch va man var nervös! Om vi kör bra så kanske de inte är andra som gör de så dom åker in i en.. var ju en lastbil som hade kört av vägen oxå när vi var på väg till
Gävle så vi tog gammla e4an så vi slapp en massa kö :D När vi väl var framme i gävle så hade vi ungefär en å en halvtimme kvar tills vi skulle vara där så vi åkte till Jula och Biltema :) Köpte en elmotorcykel åt Wille som han ska få i julklapp:)
Såhär ser den ut ;)

 

Willeplutt fyllde ju år i Fredas:) Det blev ganska mycke filmning under hela dagen:)
Men lite kort..

Williams dag!
Myste med Chikka :)Missade att knäppa den andra tårtan :(Får packet av Thomas:)Wille öppnar :)Måste ha lite hjälp ;)


Har fler oxå men de här får räcka ;)

Nu var de ju längesen jag uppdatera här så de var bli ett lååångt inlägg idag ;)

Några dagar innan han fyllde fick han en snow racer :)
Thomas sätter ihop den.. Wille var bekymrad när han aldrig fixa dit styre, han kom med det flera gånger haha :P


Nästan klarKLAAR! :P Man måste ju pröva å sitta på den oxå innan man tar ut den ;)En överlycklig grabb som åker och älskling drar! :)Några dagar innan plutt fyllde bakade vi kärleksmums, lr va dom heter :P
Måste få smaka på smet ;)Sen blev han trött å somnade i soffan när mamma stog å diska,
han var sjuk nästan hela den veckan som alla andra veckor :( Stackarn!Bebismage! V16 lr 17!Snart kommer UL Bilder oxå! :) Bye!


Kommentarer

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0