Bilder..

Nu sitter jag här, har tänt en massa ljus nu, så nu är de mysigt :)
Blir nog en film snart tror ja, om jag inte blir kvar här så ;)
Tuuur att vi får subban snart, blir TOKIG på V50n.. nu funkar inte radion och det smäller fortfarande där bak! Va har man haft för otur? :(
Hoppas man har bättre tur med nästa!
Nu har T fixat klart byrån :D
Men jag vill hellre ha svarta handtag.. ska kika efter det hade jag tänkt.. men då ska de vara samma hålmått som på denna byrå så man slipper fixa nya hål ;P

Såhär blev de (utan blixt):
  

Såhär blev de (med blixt):




magbild:


Chikka

 

Vi åt pannkaka tidigare en dag med blåbärssylt, då blir man såhär gullig ;)





Wille skottar snö ;)





Bye! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 2011-01-31 @ 20:59:20

Byrå..

Igår var vi till Gävle på dagen, mor och far ville ha william så då passa vi på å åka dit en vända :)
Åkte ion på Biltema så älskling fick köpa grejer till bilen, sen blev de Ikea en snabb vända, köpte en byrå som vi ska ha ute i hallen uppe, tavelramar och nå lådor :) sen när vi kom hem åkte älskling och pappa å fixa ts bil, så ja tog med mamma och wille till mormor å morfar å hälsa på, morfar fyllde år :) Senare åkte vi till  svärmor å svärfar, fick mat där, sen blev de sova över där :) Idag har älskling satt ihop en del av byrån, ska fixa mer imorgon.. kanske kommer in nå kort på de då:) Ska fixa in kort på magen oxå, men måste knäppa först.. det blir inte av att man knäpper så många magbilder nu som med första.. vet knappt va ja är i för vecka när nån frågar.. nu vet man ju allt va som händer.. de visste man ju inte med första så då var de mer intressant :P

Nu blire sova, tanten ligger å skiter helatiden så de sticks i näsan, har aldrig känt nån annan hund skita värre än henne :S USCH!!

Imorgon ska man till dagis med lilla hjärtat!! Usch va man kommer sakna go ungen!! :( men om en vecka kommer han igen :)
Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-30 @ 23:35:31

Tips!?!

Nu ska vi se vad vi ska skriva här då..
Idag har jag och Wille haft en mamma, son dag! Myys :)
Var in på arbetsför.. oxå å prata med Timo..
Han är då verkligen snäll :) Ska ju ut på praktik nu.. å jag ska få gå på pratktiken i några timmar per dag bara eftersom ja känner så mycke av foglossningen nu.. så de ska bli skönt :) Har ni TIPS på nå ställe så SKRIV!! :)
Drygt att man ska känna av så mycket så fort man suttit, gått lr stått för mycket.. men så är de bara å bita ihop man får ju en liten underbar dotter av allt de här så:)
Nu ikväll åkte Chikka, älskling å sötnosen iväg å åkte traktor och hälsa på svärmor, då passa jag på å stanna hemma så jag fick göra lite här hemma:) Skulle ha satt upp gardiner oxå men de blev en massa annat som man gjorde ist så de blev bort glömt :/ Imorgon när jag har varit till dagis med Wille så kanske man ska åka och köpa nå tulpaner så de blir lite mer fräscht inne här :)

detta får räcka för ikväll! :)
Trevlig helg alla! :)
Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 2011-01-27 @ 22:05:00

Lugnt..

Nu ligger vi i sängen :P Älskling kollar på film å jag ligger vid datan, Mysigt de oxå:)
idag ringde jag iaf till BM men hon var såklart inte här utan på nån kurs så ja ringde till dom i Bollnäs..
dom tyckte att jag skulle ringa till förlossningen å kolla om jag fick komma dit å kolla ifall de var nå fel.
Vi åkte dit, fick 3 lr om de var 4 olika sköterskor/doktorer :P dom försökte få in en ctg kurva.. men lyckades inte hitta hjärtljudet (då var de full fart på henne) så de blev ul ist.. två stycken olika kollade så att allt såg bra ut, å de gjorde det.. så nu kan man vara säker igen:) Har varit full fart ända sen vi kom hem nu så nu är allt som de ska :) dom sa att de kunde bli lugnare i dom här veckorna.. men de är ju skönt nu när vi vet att de inte är nå som är galet :)

Nu tycker jag att Subban kan komma nån gång!! :)

Mammas söt troll! :)



Nu ska ja kika runt lite innan jag ska försöka att sova.. men de lär väl inte gå som vanligt! :S
Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-26 @ 22:53:07

Det börjar...

Kännas vääldigt bra!!
Har haft en "vara själv" period nu lr hur man ska säga.. men nu känner jag att de är dags å ändra på det, man vill inte bara sitta hemma i ett hörn å bara vara.. Nej nu ska de bli ändringar!! Veckan har ju börjat bra på ändring fronten iaf! :) I måndas när ja hämta plutt åkte vi till Arbrå å träffade Evelina, William och Thilia :) De får vi göra om :) Efter de åkte vi till farmor en vända, älskling skulle iaf till mäklarn lr va han gjorde så då passa vi på och hälsa på där oxå:) Nu ikväll har vi varit hos Hanna, Fredrik och Malte å hälsat på, vilken fart de var på dom :) Det kanske får bli en tripp till buspalatset med dom nån dag sen :)
Så nu hoppas jag verkligen att jag håller i detta å umgås mer med folk nu än va jag har gjort :) Inge roligt å nästan känna sej folkskygg heller, såhär blev man ju när man blev gravid, de kan ju ha med hormonerna å göra, jag vet inte :P

Imorgon måste jag ringa till BM, Lilla flickan är föör lugn.. hon har inte rört sej mycke nu på några dagar.. sist ja prata med bm om det så skulle ja inte bli rädd om jag inte kände henne så mycket för de behöva man inte i den här veckan, men jag är ju ändå i vecka 27 nu å i vecka 26 ska dom ju kunna buffa tillbaka om man trycker lite på magen.. de har hon ju alltid gjort förr.. de har ju varit en jäkla fart fram tills nu, så nånting är de som inte verkar stämma..
får se vad hon säger imorgon.. Det är säkert därför jag inte kan sova på nätterna oxå.. ligger å tänker för mycket.. lägger jag mej 10 så somnar jag iaf inte före 1.. hur trött jag än är.. å de är inge vidare om man ska vara en glad å bra mamma åt Wille när han är här, men imorgon när han är på dagis så blir de sova iaf :)
Det har alltid varit fart på henne när jag ligger på magen, men de blir de inte nu.. :S Säkert så oroar man sej i onödan.. men tänk om de skulle vara nå fel, å jag går här å vet om det.. då får man ju nå fel sen:S Så bättre å kolla upp det :)

Har fått papper om föräldragrupp nu.. 8onde feb börjar vi på den, nu hoppas jag att älskling tar ledigt iaf första gången så man slipper gå själv! Det ska bli trevligt å få träffa lite gravida flickor:)

Nu får de vara bra för dennna gången! Har skrivit föör mycket nu känner ja! Men man måste få lufta sin skalle ibland oxå!

Jessica och Carro: Ja, jag får fixa en bild sen på magen:)


Älskar er mina pojkar!! :) <3
Ni är heelt underbara! <3<3



Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 2011-01-25 @ 22:22:46

Ett till..

Jo de blev ett till inlägg nu.. Får uppdatera lite vad som händer i magen tänkte ja :)
Det känns som att jag har större mage nu än vad den var när Wille låg här inne, (det tycker många att jag har) 
Så de är lite konstigt ;P Nu är den till och med i vägen mycket, de var den inte förra gången..
 
Föräldragrupp ska vi på nu i Februari:)
Så de ska bli spännande å se vilka som kommer att gå i den :)
 
V27

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

Nu växer bebisen snabbt och hjärnan utvecklas i intensiv takt. Detta gör att ditt näringsintag är viktigt. Fortsätt äta en välbalanserad kost med mycket grönsaker och fullkornspordukter. Fiberrik mat, som fullkornsprodukter, linser och råris innehåller mycket B-vitaminer och hjälper till att förebygga förstoppning.

Din föräldragrupp kommer förmodligen att börja om ett par veckor (om den inte redan börjat). Träffarna ger information om förlossningen och början av föräldraskapet och om ni kan delta båda två, är det allra bäst. Att vara välinformerad gör resan lättare.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 2011-01-22 @ 19:06:49

Folksam

Sådär ja nu har jag fixat gravid försäkring där :) kikade runt å jämförde en massa tidigare.. men tyckte dom verka bäst, man får iaf mest för pengarna vad de verkar! :)

Proopp mätt har man blivit oxå, de blev grillat idag, de smakade gött även på vintern ;)
Imorgon ska jag göra filé egna klyftpotatisar och svampsås! Muums! :)

Nu ska jag kika på en byrå som jag ska ha till hallen uppe, det finns en fin på Ikea som jag är väldigt sugen på :)

På måndag kommer lilla Älsklingen!! :) Då blire en massa mys! ;D

Skriver mer sen senare lr sen nån dag :) Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-22 @ 18:20:40

För Många!!



Tioårige Kolja åkte pulka – dödades av varg


Mikael Moilanen 2009-01-28

En tioårig pojke uppges ha dödats av varg i Ryssland i mitten av januari. Uppgiften kommer från ryska nyhetsbyrån Newsru.com och återges nu i Finlands största kvällstidning, Ilta-Sanomat.

Tioårige Kolja Netshajev ska ha åkt pulka med två kompisar i närheten av hembyn Zazov-Kynistä, i centrala Ural i Ryssland. 
Plötsligt dök en varg upp och överföll Kolja som stod och värmde sig i skogskanten, rapporterar Ilta-Sanomat
Hans två kompisar sprang hem till byn och slog larm. Vuxna skyndade sig till backen men kom för sent. 
Pojken hittades vid ett närbeläget vattendrag, dit vargen släpat honom. Han hade svåra bitskador i ansiktet och halsen och hade kvävts innan hjälpen hann anlända.
 
Utstött gammal varghanne?
Lokala jägare har sökt efter vargen, men ännu inte lyckats finna den.
En teori är att det rör sig om en gammal alfahanne som stötts ut ur sin flock och har svårt att skaffa mat på egen hand.
Till saken hör också att vargarna i området upplevs som speciellt aggressiva under januari och februari månad, då det är ont om mat i det karga området. 
Människor i den tioårige pojkens hemby är nu oroliga för att vargen kommer att ta ytterligare människor som byte. 



Usch så hemskt, men jag tror att en varg kommer att ta ett barn snart nog, dom är på tok för många!
 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks () 2011-01-21 @ 00:50:13

Semla!!

Då har man hävt i sej två semlor idag! Inte bra.. :S
Det ända man tänker på nu förtiden är semla :S
Usch va fett!!

Har varit på Tupperware och ljusparty nu ikväll hos Malin :)
Så nästa onsdag ska man ha ett eget :)
Ni som vill komma är välkomna! Hör av er senast 24e! :) 

Nån som är vääldigt avundsjuk!! Herregud, de är såå många som  bloggar som man har sett fått en massa joll  kommentarer, å nu händer de mej, haha.. till den som skrev "Märks så väl att du är en ung omogen människa....prat om baslåda och kjolpaket i en bil som det ska fraktas barn i....Oj Oj OJ!!!!!" För det första SLUTA LÄS omogna kvinna! (antar att de är en tjej, killar brukar vara lite mognare på den fronten) För de andra VEM har sagt att jag ska åka runt å spela musik när jag har barn i bilen? Det finns barnvakter plus att jag inte har Wille varje vecka å flickan i magen har en pappa som hon kan vara med om jag skulle vilja åka lite själv å få egen tid..    Sen skrev jag att de var NÄSTAN som kjolpacket.. om man ska vara mer exakt så är de ett skydd som skyddar lacken på bilen bättre, men de såg finare ut iaf.. så ursäkta så mycke att man skrev nästan som kjolpacket om de är nån som hakar upp sej så mycket på det.. Skrattretande!!! Sen är de löjligt att man inte ska kunna skriva vem man är..

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks () 2011-01-18 @ 22:56:12

Subaru Outback 2011!




Den blir våran i Mars:)

Har varit å kollat och provkört en igen nu ikväll!
Var till Dahlblomsbil i Gävle.. Dom kunna varkligen pruta iaf och vilka snälla försäljare!
Ska ni köpa en Subba så köp den där! T har ju ringt å kollat runt lite överallt..
å de var dom som var billigast iaf! :)
Kommer verkligen att sakna min lilla V50! Men de ända jag kommer att sakna är just färgen på den..
för den färgen är jag verkligen nöjd med!
Men denna gråa bil, tonade rutor, och nå på sidorna (nästan som kjolpacket, kommer inte ihåg va de hette)
Vinge och en bas i den så blir nog detta toppen!! :) Kanon bil, slipper iaf min krångel bil med en massa fel på!
ska verkligen bli skönt ändå att få iväg den nu när de ändå finns lite värde kvar i den.. om nått år får man ingenting för den :S

Imorgon ska jag på ljus och Tupperwareparty! :)
Men de finns för mycket som man vill ha på ljuspartyna så man blir ju galen!
Så man får se vad som köps! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mej.. hoppas kunna sova bättre denna natt..
tråkigt när man ska få foglossning på nätterna och ont i magen när man ligger på magen! :/
Men de är ju inte så långt kvar nu iaf :)
Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks () 2011-01-17 @ 21:40:57

viilkeeen???

Subaru Volvo, Volvo Subaru? Undra hur de blir?!? de är det som snurrar mest i huvudet just nu :P
Gubben kikade på en film igår å då verkar Subbans 4-hjulsdrift vara mycke bättre..

http://www.youtube.com/watch?v=De0RstOO_iY 
Stämmer de där så är Volvo dålig iaf.. men vi har fått hem en XC70 idag som vi ska ha å pröva ihelgen.. så då ska gubbarna jämföra mor å fars subba å volvon :)  Men subaru har nog bättre fyrhjulsdrift!
Men de är ju mer lyx å härligare är ju Volvo ändå..

Nu ska ja åka till Ica å hämta ut paket från Jotex och Ginza :) Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-14 @ 18:54:26

Subaru Outback lr Volvo XC70?

En subba ;)

 

En Volvo



Det är frågan de.. Men tror vi har bestämt oss för en Volvo igen ;P

Vi hämtade V50n igår på verkstan.. och lämna tillbaka V70n..
Prata med Tapsa på en gång å kikade på en XC70 :)
Sen bar vi iväg till nån Subaru firma å provkörde en sån..
Både jag och T tyckte de inte kändes rätt med en subba, så de får nog bli en Volvo igen ist..
Vill inte ha V50n kvar heller ifall de blir en massa mer strul med den..
Men jag kommer verkligen sakna den blåa färgen!! :(


 Så nu ska den bytas in!


Imorgon har jag haft mitt körkort i ett heelt år!! :D

Haaha lärde Wille å säga "usch" till en Ski-doo skoter som han har, så nu får man höra de hela tiden, sötungen min! :)

Kort sen Julafton:)

Dagen före julafton på kvällen när han kom fick han öppna ett paket :P




Det var en motorcycke, som han kan gasa på själv å sen åker den! :)
Den går inte direkt fort men den duger åt plutt ett tag :P

Julafton..

Såhär såg sötnosen ut!


Leker för fullt med Lillevi och Alfred :)



Morfar å älskling


Mamma och André

Tomas, mormor, Amanda och Martin :)

Wille och Alfred busar


Den otroligt roliga tomten kom!! :)

Wille fick paket :)



Mer paket :)


Tomten var så snäll så han fick en kram av plutten :)


Senare på kvällen åkte vi till svärmor å svärfar :)

Det kom en tomte dit oxå, med sej hade han en liten "tomteflicka" (lr va säger man?) Och en tomte katt! :)



Chikka fick oxå en julklapp!


Här öppnas paket!


Här sitter plutten med Thomas farfar :)


Svärmor! :)


Sötisen!


Det var våran jul de :)
Nu får de räcka för idag!
Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-13 @ 08:58:30

Sagatun!

Nu har vi åkt förbi sveg, är på väg hem ifrån  stugan i Funäs.. hade gärna stannat några dagar till! :P
Ska hem å sätta upp gardiner i tvrummet.. tog bort julgardinerna tidigare men de blev inte av att man satt upp nya på en gång :P Sen blir de väl skotta av gården, undra hur mycke snö de är hemma nu?
I funäs sjukt nog så är de mycke mindre snö än hemma.. de brukar alltid vara tvärt om annars.. :S
Imorgon kanske lilla underbara William kommer :) Får se hur vi bestämmer imorgon.. dom har nå planeringsdag lr vad de var på dagis på måndag, så han ska inte dit då..  Såå man har sakna den lilla skitungen :)
I Robyns låt Indestructible är det en jätte härlig bas i!! ;D
På måndag får man ta å ringa till Volvo å se hur de går med min bil..
Hoppas man får ha denna pärla några dagar till!! ;D  
kan inte skriva så mycke mer nu, batteriet dör snart på datan..
Älskar mina pluttar, William, Thomas, Chikka och lilla flickan i magen! <3
Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-08 @ 14:01:56

Jotex

Sitter å kikar på Jotex nu.. man vill ju ha så mycke! :/
Tänk om man hade lite pengar så man kunde köpa lite nytt :)

Dom här grejerna skulle de inte vara fel å köpa! :)







Nå hanna av de här ska ja köpa iaf :P
Nu ska ja kika vidare, bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-06 @ 22:12:52

Glider..

Nu är jag och älskling ute å åker V70!
Tydligen så tycker älskling att denna är bättre än Subaru? De trodde ja väl ändå inte att han skulle tycka :P
Så nu tycker han att vi ska ha en sån här sen när vi byter in min..
Kikade i nå papper nyss å de här är en 2011 års modell :)

de blir iaf ett inbyte när garantin gått ut.. ifall den krånglar mer sen så är de inge roligt, de blir ju bara dyrt!
Ska kika in på volvos hemsida en vända nu å kolla in lite bilar :P
Men måste säga att Volvo high performance ljudet är SUPER!
Köpte Jays skiva som vi sitter å lyssnar på :) Älskling är impad på ljudet tror ja ;) 

Nu ska ja byta skiva å kika in på Volvos hemsida :) Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-06 @ 00:51:33

Chikka/Willegos

        
Haha ja de är ju roligt å retas ;)




Laddar upp lite bilder nu.. kommer mer sen på julen :)

Wille bakar pepparkakor:)





Tydligen så slutade kortgrejen funka, så de får bli mer kort imorgon lr torsdag!

Ha de så bra så länge :)

Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-04 @ 22:23:49

R-design!

Heja byn! 0-1 än så länge iaf :) Hoppas dom vinner så man får reta älskling å svärisarna lite ;)

Saknar lilla Wille älskling! Men på söndag lr måndag kommer han äntligen igen :D
Det låter ju såå gulligt när han säger "älskar dej"   Men de har han gjort ett tag nu :)
Chikka är bra nog go hon oxå :) hon hoppa upp i mitt knä nyss å gosa å man fick en massa pussar :)
Måste hitta nå gulliga gardiner nånstans till Willes rum, han har ju blåa tapeter.. nån som har nå bra tips om nån sida där dom säljer fina barngardiner? :)

V70n som jag hämta var de R-designen på! ;D Så den kommer man åka runt i nu, bra ljud å allt :)

Ska fixa in kort här nått tag oxå, vi får se när de blir!

Nu ska jag plocka lite här igen, sen blir de natten om ett tag :) heejsvejs..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-01-04 @ 20:39:53

V60!

Snart ska jag åka iväg med V60n å ta V70n ist..
Har lämnat in bilen på lagning idag, kändes onödigt att ha den hemma nu när fläkten knappt funkar, slutade funka igår men funkade tydligen idag igen.. och de bara immar igen om fläkten inte funkar så då är de lika bra att ta en lånebil ist så man tar sej nån stans:)
Vilka grejer dom uppfinner hela tiden på bilarna.. om jag inte hade kört svärmors bil innan V60n så hade jag haft problem med å hitta parkeringsbromsen ;P Men den var väldigt härlig å åka i iaf :)
Men när garantin på min bil har gått ut (tror de var 3 år på den) så blir de en Subaru! ;D
Älskar mor och fars bil! :)
Nu hoppas jag verkligen att dom lagar allt joll på bilen iaf!!
Vill inte att bromsen ska sluta funka igen.. den har ju slutat funka 3 ggr och när man gasar så är den lika seg som älsklings 945a ibland när de är kallt.. :S Så sen vill jag ha en problemfri bil ;)

Nog pratat om det, har plockat lite idag oxå så nu är de inte mycke kvar av julsakerna :) Har bytt gardiner i både köket å lilla rummet uppe.. senare lr imorgon ska jag väl sätta upp gardinerna i tvrummet :)
Va drygt de är å ta bort alla julsaker.. å de är ju tråkigt när man ska ha det framme i nån månad bara :/

Nej nu måste jag åka å byta bil, sen blir de några vändor på byn så man får pröva V70n :)

HEJA BYN!!

Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-04 @ 18:38:47

Gounge!

Nu ska julen Boort!
Håller på för fulla muggar med det nu.. men måste ha lite uppehåll ibland ;P
Mannen jobbar ikväll, det blev lite timmerbils körning för han :)
ska ta å följa jag oxå antingen imorgon lr onsdag:)  Men jag har ju blive såå knäpp nu när jag är gravid..
tycker de är jätte läskigt när man bara kör lite över de man får med bil (om nån annan kör)
Så hur ska de då gå att åka med han :P Dom som kör lastbil brukar ju aldrig hålla farten, plus att de är ganska halt på vägarna oxå! Men de är ju så mysigt å åka så jag skiter nog i min dumma rädsla och följer med:)

är nu i vecka 24.. veckorna rullar på som vanligt!
Lämna lilla älsklingspojken idag oxå.. :/ Man saknar ju han så mycke så de blir väldigt jobbigt när man inte har honom.. man hör inte en liten sötnöt som springer runt å roar sej, men får väl nöja mej med Chikka när han inte är hemma.. man har ju snart en liten flicka oxå som kommer springa runt här om nått år :) Myys!

Ihelgen var vi till stugan, Wille stortrivdes på skotern som vanligt ;) när han inte åkte så tjata han om att han ville åka mer, gullungen :)
Han är ju för GOOO när han retas med Thomas, T håller ju på Bollnäs å jag på Byn såklart, så när han säger heja Bollnäs så skriker Wille Heja byn tillbaka :D Och bandy prat.. imorgon spelar dom ju, så då blire spännande, hoppas Bollnäs förlorar så jag har en liten Thomas å reta !  ;D Sen blir de ju en till match på torsdag mellan dom, Heeejaa BYN!! (har knappt nå intresse av bandy men roligt å retas)  Men vi får hoppas på att kusin Amandas kille gör en massa mål imorgon! :)

Nej nu måste jag försöka göra ett ryck igen, men de är inge roligt när man känner av en massa foglossningar! :/

Sköt om varandra! Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-01-03 @ 18:49:34