Ekg

har jag haft i en vecka nu och kollat hjärtat.. svimmade för ca en vecka sen.. sovit dåligt (har sovit några timmar på nätterna bara å inget på dagarna), tänkt mycke på Wille (han är så mammig när han är hos oss så han blir så avundsjuk å de ä jobbigt å se, då mår man ju inte så bra) sen förlorade ja mycke blod under och efter förlossningen.. så de har varit mycket.. så man fick antagligen blodtrycksfall.. blev röntgad i huvudet eftersom man ramla bakåt å slog sej.. fick kontrast i mej då och fick inte amma på 24 timmar, så då blev amningen förstörd :( Men de är bara å använda flaska åt sötnosan.. men lämpligare är de ju med tutt! Men de är väl så de..
så nu är de vila som gäller å inte får ja köra bil på en hel månad heller.. så nu fattar man verkligen hur de känns å inte ha tillgång till bil! Så nu blir de till å sänka farten å åka lagligt ifall man skulle bli stoppad!
man förstår verkligen hur de känns å vara utan nu!

Nu ska mamma, tösan å jag åka till Bollnäs å kika på kläder, behöver verkligen nya! tösan ska oxå ha lite kläder å kanske nå till Wille älsklingen:)


Får skriva mer sen nån dag! Bye!

Kommentarer
Postat av: Malin & Skrållan

Men gumman, du måste vara försiktig! Synd att Wille är så men hoppas att Tomas hjälper till och leker lite med honom då Felicia behöver tid.Jättemånga kramar!!!

2011-06-08 @ 12:34:52
URL: http://malinbossen.blogg.se/

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0