Dagen..

Vilken härlig dag! Soligt å fint, de gillas!! :D
Dagen började inte så bra, upptäckte att plattången inte funka, så då var de bara å åka till Elektra å fixa en ny, fick inte samma som jag hade, men samma prisklass blev det, hade garanti kvar som tur var på den andra :)
Senare på dagen hörde vi med Carro å Leo om dom ville komma till parken å busa med oss, de ville dom så vi var ner dit, efter det gick vi på Ica, sen skulle dom hem så vi gick hem till min mormor å morfar å hälsa på en vända, kom på sen efter ett tag att vi skulle på BVC så Wille skulle få spruta. Så då vare bara å knata dit.. grina en skvätt gjorde lill pluppen oxå! :S Uscha så hemskt de är när dom små får sprutan :(
Efter vi blev klar så kom älskling å hämta oss.. åkte på bildelar å köpte grejer å blommor som fanns där utanför, så nu har vi blommor som ska sättas imorgon! :)  Sen kom vi på att vi måsta ha jord oxå så vi åkte till Odal å köpte det, dom hade ju 4 förpackningar för 100 kr, de var ju billigt å bra ;)
Senare när vi kommit hem å ätit å allt så tog vi oss en biltur å stanna till på Statoil, träffa bästa svärmor och Martin där, så dom följde med hem en sväng :)
Jag har varit duktigt å rört på mej mycket idag, gått på byn, klippt gräs och för några timmar sen blev det en promenad :D

Sådär såg våran dag ut :)
Imorgon ska plutten på dagis, undra vad man ska hitta på då? om de är fint blir de väl sola å om de är fult så kanske de blir en sväng på IP för solning:)
När jag ska hämta plutten så blir de en vända till parken å träffa Emelie å Liam, annars får de bli en tur till Bollnäs å hälsa på farmor :)
 
Nu blir de natten! Bye!


Kommentarer

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0