Uppdatering!

Ja nu får man ta en uppdatering, de var ett tag sen, inge förlossning å bb än heller..
Drygt å vänta, sväller upp å känner/ser ut som en STOOR köttbulle som bara rullar fram! :/
igår följde ja älskling på jobbet, åkte med några vända timmer ;P han kände ju sej säkrare om jag var med eftersom han var ganska långt bort :P efter den turen åkte vi in till bollnäs å åt pizza, fett å onyttigt, (men snart får man börja med annan mat och tänka på va man äter) :D efter de åkte vi till Karl hedin å köpte bräder till en flotte som snutten ska bygga i stugan i helgen, sen åkte vi upp med dom.. :)

Idag när ja vaknat igen ska ja plantera lite blommor:)
Nej nu ska ja lägga mej igen.. så svårt å sova.. :/ På nätterna blir de inte mycke sömn när man har svårt å sova å vaknar för minsta lilla! :/ Bara Chikka lr Thomas rör sej så vaknar man ju :S Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks () 2011-04-29 @ 07:04:16

AAAAAJ!!!

Fy faan va hon trycker neråt! :( Har varit såhär i flera månader nu..
de är precis som att hon har en kniv å bara hugger mej i puppan och där nere! :S
Måste stå still om ja är uppe å går för de gör såå ONT..
nån mer som haft såhär så de är nån som vet varför de blir så?
Läser man på internet så står de om fixering, men hon har varit fixerad i nån månad nu, sen sist vi var på förlossningen å kolla så sa dom att hon verkligen var fixerad.. så vad kan de då vara? :/
Hon sparkar jätte mycke i ryggen oxå så man knappt kan sitta ibland..
Hon är verkligen en busig liten flicka ;) Full rulle jämt ;P
Men mest sent på kvällar/nätter.. så de blir inte nå många timmars sömn.. men så har de varit länge nu..
Bild ska ja ju fixa men de blir aldrig av att jag knäpper nå kort.. va är de för fel på määg? :S
Uppsvullen har man blivit oxå. Nu hoppas jag verkligen att hon kommer innan påsk ;)

De fick bli ett "gnälla" av sig inlägg idag!

V 39 är man i nu.. de går undan ändå tycker ja :)

Nu måste ja ner  sova.. iaf försöka.. går väl som de går.. Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks () 2011-04-18 @ 00:37:14

38..Vecka 38

Barnet:

Barnet bestämmer allt

I flera veckor har din bebis utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Hjärnan och nervsystemet utvecklas fortfarande och fungerar bättre för varje dag, och kommer att fortsätta att utvecklas långt efter det att bebisen är född. Ja, faktiskt ända upp till sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Du kan önska i morgon, men det är barnet som alldeles på egen hand bestämmer det. Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har det programmerat i sig, från arvet från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamman:

Svårt att sova

När barnets huvud eller rumpa har fixerats blir det ofta lättare att andas, men du får mer tyngd på magens nedre del. Du kan känna hur det sticker till när bebisens huvud stöter emot bäckenbotten.

Nu är det riktigt svårt att hitta en bekväm sovställning. I ärlighetens namn är det svårt att hitta en bekväm ställning om du så än ligger, sitter eller står, men det är snart över. Snart är din bebis här.

Försök att inte bli irriterad på omgivningen som frågar om du har gått över tiden eftersom du är så stor ("Tack, det kändes toppen att höra") eller varför du inte har fött än ("Det kan väl du berätta för mig?”). Försök att inte bry dig. Planera istället in saker att se fram emot, om du orkar. Gå på bio, färga ögonfransarna, gå till frisören, ta en promenad i friska luften, ät middag med dina vänner, njut av lugnet före stormen.

Visserligen kan det dröja upp till fyra veckor innan förlossningen, men förlossningen kan starta när som helst nu. Så nu några ord, om just att föda. Kom ihåg att din kropp är skapt för att föda. Möt den första värken med tillit och fokusera på din uppgift. Du kan det här. Du har något stort och fantastiskt att se fram emot. En föda är en sak. Men det är först efteråt, när er son eller dotter äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar! Då är ni föräldrar! Lycka till!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks () 2011-04-12 @ 22:08:32

Fjäril..

Nu är de inte långt kvar tills vi blir fyra:) Mysigt med en bebis!! Om de är nån som vill så får ni gärna gissa på nå datum som hon kommer kika fram på ;)
Vilken dag de varit idag, två fjärilar å några spindlar har man sett bara på några sekunder, nu är verkligen våren här:) Imorgon blir de en sväng till Bm.. får väl höra hjärtljud å väga å greja:) tur att man inte har gått upp så mycket i övrigt! :) Fått mobilen idag, de gick fort å få den! :) Men man måste verkligen vänja sej vid den, förr var man en mobilnörd, men de är man inte l'ngre så man har ju inte hängt med så mycke hur dom uppdaterar mobiler nu förtin så de blir ju lite som man får lära, men de går ju de oxå:)
Nu längtar jag tills de blir klippning:) härligt ska de bli, men de är inte förns nästa vecka!

Nu ska ja ner å sova oxå! Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks () 2011-04-07 @ 00:21:54

C7

Sådär nu har jag beställt Nokia C7 :)
Kändes mycke billigare än iphone :P
Måste ha en ny eftersom att jag knappt kommer fram när jag ska ringa, de är nå fel på den :S
Å sen så kan knappt nån ringa mej heller.. :/ Men nu snart kommer de en ny iaf så man kan känna sej lite säker till sen när de är dags, de är nog inge roligt å få en massa värkar lr att vattnet gått om mobilen  inte funkar.. de ser man inte fram emot.. vad ska man göra då? hahaa man vill nog inte gå in till nån granne direkt ;P


Tidigare idag efter jag hämtat älsklingen ifrån dagis så var vi till min mormor å morfar å hälsa på:)
Fick mat där, mormor är alltid snäll å bjuder på mat när man kommer:)
efter det åkte vi en sväng till mor å far, Wille skulle åka hjuling med morfar:P
Efter det så bar de iväg till Ts farfar å hälsade på där, på vägen upp dit så fick vi se 7-10 stycken älgar..
så då stannade vi så Chikka fick lukta, ivrig blev hon allt å ville efter:) Hon kommer nog bli en prima älghund! :D Jag tror verkligen T kommer lyckas med henne:) hon verkar ju redan så på å vill jaga dom! :D
Men hoppas de inte kommer nån varg iaf :(

Nu ska ja gå ner å söva som mina grabbar gör! :) Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () 2011-04-04 @ 23:57:06

Hugga..

Nu blir det sängen alldeles snart:)
Imorgon kommer Wille älsklingen hit :D <3
Har saknat han såå mycket, men man känner sej som världens tråkigaste mamma nu när man inte orkar göra lika mycke som jag brukar med han.. Men de blir väl bättre sen när hon kommit ut :)
Undra när de blir? Fixerad är hon å magen har blivit mindre.. magen blev mindre bara några dagar före förlossningen med Wille.. så man får se om hon kanske kommer snart:) Sen hugger det så mycket neråt:( Jätte jobbigt.. de gör ju såå ONT.. så fort man är uppe å går så bara trycker det å sticks.. precis som att hon har en kniv med sej i magen å bara sticker mej neråt.. det gör så ont så man får bara vara still när de blir så :S
men snart är hon ute så då försvinner väl smärtan iaf:) Lr man kan väl känna av mycke eftervärkar som omföderska har jag läst.. men de får man hoppas man slipper:) Foglossning gör verkligen ONT de oxå..
De fick bli en gnälla av sej uppdatering nu ikväll.. de behövs ibland de oxå!
Kort ska jag fixa igen.. men blir ju aldrig av :( Men de kommer Jessica:)
Nu idag har det blivit mycke städning..
Måste få tag på rosa kuddörngott så hon får en kudde, har ju en vanlig kudde i sängen nu i början.. hade det med Wille oxå å de funkade jätte bra.. så då får de bli en riktig kudde ist för spjälsängskudde för flickan oxå:)
Nu tycker jag att hon får ta å komma ut!! :) Längtar efter en liten bebis nu som trivs bra i min mage :)
Nu blir de sova.. ska väl vara pigg tills imorgon när lilla älskling kommer :D Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks () 2011-04-03 @ 23:10:26