...

En uppdatering som jag skulle ha uppdaterat imorse men hamnade i utkast :S

Mysigt å vakna 4 imorse :P Wille plutt vaknade tidigt idag :PIgår var mor, Wille å jag  till Färila å gick runt å kika, var in på en blomsteraffär och köpte 3 röda rosor åt älskling :) Efter det gick vi vidare till en affär som dom sålde fina begagnade kläder åt barn 10, 20, 30 kr kostade dom styck så man fick lite för pengarna :) köpte en större storlek som han ska ha efter den han har nu, de är ju bra å köpa begagnat till dagis :) Efter vi hade varit dit så gick vi vidare till Delins å handla mat :)
När gubbarna kom hem sen så blev de mat å efter det blev de lite fyrhjulingsåkning för mej, Wille å älskling :) Myspys! :)

 
  


Wille på Delins:Hörde att pappa hade ett missat nr igår, tur var väl det.. det var 0406307080.. Ring lr svara INTE när dom ringer.. Det står mer om detta här http://www.vemringde.se/index.php?q=0406307080

Igår kom skivorna från cdon.com :D Så idag när vi far hem blire lyssna på dom :)
 
Nu börjar man längta tills nästa helg :) Midsommarafton ska vi på  kalas :) dagen efter blir de jössebo :D

Nu i veckan har Wille, Thomas å jag åkt hjuling :) Vi fundera på å  grilla nånstans nu i veckan oxå med hjulingsåk å grilla efter det, men snutten har ju varit sjuk så de har inte blive av :( Men får göra det nästa gång vi har plutt annars :) Nu i veckan lämnar han oss igen, kommer sakna plutten!! På söndag ska vi nog till Järvzoo om vädret tillåter, mysigt! :) Vi ska väl till furuvik nått tag oxå :) 

När vi åkte hjuling :)En dag i parkenI Funäs

Wille å Leo

Nu får de räcka för idag :)
Trevlig helg!
Bye!


Kommentarer

Din chans att skriva vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa besök?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Yttra dig:

Trackback
RSS 2.0